Siivousliina kaikkiin tilanteisiin

Suosittu Tiprella-siivousliina sopii monenlaiseen kuivaukseen ja pyyhkimiseen niin kotona, autotallissa, rakennustyömaalla kuin tarkan hygieniatason kohteissa kuten sairaaloissa ja suurkeittiöissä. Laitoksissa pintojen tulee olla bakteerivapaita. Tähän tarkoitukseen siivousliina soveltuu mainiosti, koska se on helppo hävittää kertapyyhinnän jälkeen. Siivousliinamme on suosittu myös kouluissa, päiväkodeissa ja suurkeittiöissä. Tiprella-siivousliina sopii hyvin vaativaan ammattikäyttöön mitä erilaisemmissa työkohteissa.

Siivousliinan ominaisuuksiin ja käyttöikään on panostettu. Se imee itseensä nestettä 1500 % painoonsa nähden, joten se toimii tehokkaasti kuivaukseen. Tiprella-siivousliina on oiva apu rakennus- ja remonttikohteissa. Nukkaamattomana se sopii erinomaisesti mm. työvälineiden puhdistukseen ja maalitahrojen, tapettiliisterin ym. roiskeiden poispyyhintään. Monikäyttöinen siivousliina on suosittu myös autokorjaamoissa. Tiprella-siivousliina imee itseensä niin öljytahrat kuin muutkin roiskeet. Nukkaamattomuutensa vuoksi se sopii mainiosti myös auton pintojen kiillotukseen ja vahaukseen.

Siivousliinaa voidaan käyttää kertakäyttöliinana tai sen voi pestä ja käyttää uudelleen. Toimitamme liinat joko perforoituna rullana tai arkkitavarana. Arkkikoon voit määritellä itse. Kevyen painonsa ansiosta Tiprella-siivousliina on helposti käsiteltävä ja neste on helppo puristaa pois yhdellä kädellä. Ohut siivousliina kuivuu myös nopeasti.

Millaisen erän tarvitsette?

Meiltä löytyy!

Tiprella-siivousliina tulee tehtaallemme isoissa emorullissa, joista jalostamme juuri teille sopivan tuotteen. Tuoteperheeseemme kuuluu 52 valmista tuotetta. Jos näistä tuotteista ei löydy sopivaa, voimme suunnitella teille yhteistyössä oman. Materiaaleista voitte valita eri hintaluokan ja mm. imutehon välillä.

Valmistamme erät määrältään ja arkkikooltaan tarpeenne mukaan. Otamme vastaan niin kotitalouksien pienet kuin yritysten ja julkisen sektorin isommat tilaukset. Siivousliina soveltuu mainiosti myös jälleenmyyntiin. Otathan rohkeasti yhteyttä. mikäli jälleenmyynti kiinnostaa.

Tiprella remonttiliina

Tiprella-remonttiliinapussi on eräs tunnetuimmista tuotteistamme. Siivousliinaa on saatavilla 48 kpl, 120 kpl ja 320 kpl pusseissa. Se on erityisesti rakentajien, remontoijien ja kotitalouksien suosikki. Remonttiliinapussi on monikäyttöinen ratkaisu, joka sopii niin peruspuhdistukseen kuin erikoistuneempaankin käyttöön. Siivousliina kestää hyvin liuottimia ja imee itseensä vettä, öljyjä ja maaleja.

Toteutamme ekologisia ratkaisuja yrityksessämme

  • kuivausliina on biohajoavaa viskoosia
  • kierrätämme kaiken pakkausmateriaalin
  • lajittelemme kaiken syntyvän jätteen

Nopeat toimitukset Porista koko Suomeen

Tehtaamme sijaitsee Porissa, mutta päivittäin toimitamme siivousliinaa ympäri Suomea. Asioit kanssamme luontevasti ja luotettavasti. Toimitamme sinulle nopeasti tarvitsemasi erän olitpa sitten kotitalous, jälleenmyyjä tai yrittäjä. Ota yhteyttä niin lasketaan yhdessä sopiva tarjous siivousliinatarpeisiisi. Annamme mielellämme lisätietoja tuotteistamme ja toimituksistamme ja autamme sinua löytämään oikeanlaisen tuotteen käyttötarkoituksiisi. Voit ottaa meihin yhteyttä joko puhelimitse, sähköpostilla tai oheisella lomakkeella.

Ota yhteyttä

Perhe¬yrityksemme on toiminut alalla jo yli 40 vuoden ajan, joten kokemusta ammatti¬laisiltamme löytyy. Panostamme erityisesti joustavaan ja luotettavaan asiakaspalveluun ja nopeisiin toimituksiin. Sen minkä lupaamme, me pidämme!

Kielokatu 92 28120 PORI

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää tuotteistamme. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.