Kuituliinan ylivoimainen imukyky

Tiprella-kuituliina (100 % viskoosi) imee itseensä 1700 % vettä omaan painoonsa nähden ja kestää hyvin hankausta. Se sopii erinomaisesti erilaiseen siivoukseen kuten lattian moppaukseen ja kovien pintojen pyyhkimiseen. Nukkaantumattomalla liinalla voit myös vahata ja kiillottaa auton tai veneen. Liina-arkin voi helposti laskostaa ja näin käyttää saman liinan useamman pinnan pyyhintään. Tiprella-kuituliina on ekologinen ja biohajoava ja sen voi hävittää helposti myös polttamalla.

Liinamme soveltuu hyvin myös kasvo- ja silmämeikin poistoon nukkaamattomuutensa ja ohuen rakenteensa ansiosta. Ohut liina ime itseensä vain tarvittavan määrän esim. silmämeikinpoistoainetta. Näin kallista kosmetiikkaa ei kulu hukkaan. Pehmeän kuituliinan kanssa voit käyttää juuri sinun ihollesi sopivaa kosmetiikkaa tai tarvittaessa vaikka pelkkää vettä.

Suurkeittiöistä korjaamoihin

Tiprella-kuituliina on monen ammattilaisen suosikki. Ravintolat ja suurkeittiöt käyttävät sitä imukykynsä ja hygieenisyytensä vuoksi. Teollisuus on löytänyt kuitukankaalle lukuisia käyttökohteita. Kampaamot, kosmetologit ja hierojat käyttävät liinojamme työssään päivittäin. Tipella-kuituliinasta löytyy myös usean autokorjaamon ja tee se itse-henkilön autotallista.

Tiprella-kuitukangasliina soveltuu mm.

• Ikkunoiden ja peilien puhdistukseen
• kovien pintojen kuten lattian ja pöytien siivoukseen
• Auton ja veneen vahaukseen ja kiillotukseen
• Maalitahrojen ja öljytahrojen imeyttämiseen
• Työvälineiden puhdistamiseen
• korkean hygienian kohteissa desinfiointiin ja kertapyyhintään
• kasvomeikin poistoon

Oiva tuote jälleenmyyntiin!

Tiprella-kuituliina soveltuu mainiosti monenlaiseen jälleenmyyntiin. Annamme mielellämme lisätietoa siitä, millainen ratkaisu vastaisi juuri sinun yrityksesi tarpeita.

Kysy lisää kuitukankaan monipuolisuudesta tai pyydä suoraan tarjous!

Kuitukankaalle on lukuisia käyttötarkoituksia Ota yhteyttä ja tiedustele lisää! Autamme mielellämme sinua löytämään oikeanlaiset tuotteet tarpeisiisi. Voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla, sähköpostitse tai hyödyntämällä oheista lomaketta.

MATERIAALI: puhdas 100 % viskoosikuitu (puukuidusta, eli selluloosasta valmistettu biohajoava muuntokuitu)

KÄYTTÖOHJE: Käytä puhdistukseen kuivana tai märkänä. Kestää myös liuottimia.

KOKO: liina tai rulla, saatavilla eri kokoja

Ekologiset ratkaisut kulkevat punaisena lankana läpi yrityksemme:

• kierrätämme kaiken pakkausmateriaalin
• kiinnitämme erityistä huomioita jätteiden lajitteluun
• biohajoava viskoosiliina on ympäristöystävällinen valinta

Yrityksemme

Olemme kuituliinojen jalostamiseen erikoistunut perheyritys. Tehtaamme sijaitsee Porissa ja tuoteperheestämme löydät kattavasti 52 valmista tuotetta. Jos valmiista tuotteista ei löydy tarpeitasi vastaavaa, voimme myös suunnitella yhteistyössä kanssanne juuri teille sopivan tuotteen.  

Ammattilaisemme ovat toimineet alalla jo yli 40 vuoden ajan. Toimimme vastuullisesti ja ekologisesti koko tuotteen elinkaaren ajan.  Meiltä löydät laadukkaat kuituliinat lähes kaikkiin käyttötarkoituksiin, niin kotiin kuin työpaikallesi. 

Tuotamme siivousliinoja  räätälöidysti asiakkaidemme tarpeisiin. Meiltä löydät Tiprella-kuituliinoja juuri haluamasi määrän ja haluamassasi koossa.

Ekologisuus on meille tärkeää ja ekologiset ratkaisut kulkevat läpi yrityksessämme koko tuotteen elinkaaren ajan. Me kierrätämme kaiken pakkausmateriaalin ja huolehdimme jätteiden lajittelusta.

Lue lisää

Tuotantomme

Kuivausliina saapuu tehtaallemme suurissa emorullissa, joista jatkojalostamme juuri sinulle sopivan tuotteen. Meiltä löydät 52 valmista tuotetta tarpeisiisi. Voimme lisäksi suunnitella yhteystyössä teille räätälöidyn tuotteen, jonka materiaalit voitte valita laajasta valikoimastamme eri hintaluokan tai vaikkapa imutehon välillä.

Meiltä saat juuri sinulle sopivan tuotteen tarvitsemaanne määrää ja arkkikokoa vastaavasti. Valmistamme niin kotitalouksien, kuin yritysten ja julkisen sektorin tilauksia. Tuotteemme sopivat loistavasti myös jälleenmyyntiin.  

Toimitus

Toimitamme tehtaaltamme porista nopeasti ympäri suomen, oletpa sitten kotitalous, jälleenmyyjä tai yrittäjä. 

Kuitukangas soveltuu lukuisiin eri käyttötarkoituksiin. Meiltä saat laadukkaat kuituliinat juuri haluamasi kokoisena ja tarvitsemasi määrän. Kysy lisää kuitukankaan mahdollisuuksista tai pyydä suoraan tarjous. Autamme mielellämme sinua löytämään juuri sopivan tuotteen tarpeisiisi. Ota rohkeasti yhteyttä soittamalla, sähköpostitse, tai täyttämällä lomake ja jättämällä yhteystietosi. 

 

Mitä kuitukangas on?

Mikä tekee mikrokuitukankaasta niin tehokkaan puhdistajan? Kuitukankaamme on 100 % viskoosikuitua, joka on puukuidusta ja selluloosasta valmistettua biohajoavaa muuntokuitua. Puukuidun etuja ovat sen kestävyys, jäljitettävyys, uusiutuvuus ja biohajoavuus. Viskoosi on erittäin hengittävä materiaali ja täten erittäin hygieeninen.  Lisäksi viskoosikuituun tarvittavan selluloosan valmistus kuluttaa huomattavasti vähemmän vettä kuin esimerkiksi puuvillan kasvatus, mikä tekee tuotteesta hyvin ekologisen valinnan. 

Lukuisat ammattilaiset suosivat Tiprella-kuitukangasta. Imukykynsä ja hygieenisyytensä vuoksi se on monen ravintolan ja suurkeittiön suosikkituote. 

Tämä erinomaisesti siivoukseen, kuivaukseen, kiillotukseen, vahaukseen tai vaikkapa suodattamiseen sopiva kangas sitoo likaa, nesteitä ja bakteereja miljoonineen kuitujensa ansiosta. Tiprella-kuitukangasliinat sisältävät 100 % viskoosia ja imevät itseensä jopa 1700 % vettä painoonsa nähden. Se sopii loistavasti käytettäväksi niin ikkunoihin, wc-tiloihin kuin vaikkapa lattioihin. Lisäksi kangas kestää hyvin hankausta. Pehmeä kuitukangas sopii loistavasti siivoukseen ja kovien pintojen puhdistukseen. 

Lisäksi pehmeytensä, nukattomuutensa ja ohuen rakenteensa vuoksi kuitukangasliina soveltuu loistavasti myös esimerkiksi meikinpoistoon. Kangasliinan kanssa voit käyttää ihollesi sopivaa kosmetiikkaa tai pelkkää vettä. Tiprella- kuitukangasliinoilla säästät rahaa, sillä se kestää pidempään käytössä, kuin muut siivous kankaat. Lisäksi Tiprella- tuotteet ovat ympäristöystävällisiä ja puhdistuvat pelkällä vedellä, haitallisia kemikaaleja ei siis tarvita. 

 

Miksi valita Tiprella- kuituliina?

Helppokäyttöinen

Kuituliinamme ovat nukkaamattomia ja helppokäyttöisiä. Tavallinen siivousliina usein irrottaa lian ja levittää sen ympäriinsä, kun taas kuituliina rakenne on suunniteltu siten että se nostaa lian itseensä ja ikään kuin kaapii lian pois levittämättä sitä ympäriinsä. 

Ekologinen

Kuituliina on erittäin ekologinen ratkaisu, sillä sitä käyttäessäsi sinun ei tarvitse lotrata erilaisten kemikaalien ja veden kanssa. Kuituliinan avuksi voidaan käyttää pesuainetta, mutta niistä ei useinkaan ole mitään hyötyä, sillä kuituliinat ovat tehokas puhdistaja ilmankin. Jos kuitenkin haluat käyttää pesuainetta, sitä ei tarvitse annostella yhtä paljon kuin tavallista liinaa käyttäessä. Pieni suihkaus pinnalle riittää kuituliinalle. 

Tuote on ympäristöystävällinen valinta, sillä viskoosiliina on täysin biohajoava. Tiprella-kuituliina on lisäksi todella pitkäikäinen, sillä sitä voit pestä ja uudelleen käyttää satoja kertoja. Lisäksi kierrätämme kaiken pakkausmateriaalin ja lajittelemme tuotannosta syntyvät jätteet

Taloudellinen

Juuri kuituliinan uudelleenkäyttö mahdollisuus tekee siitä myös taloudellisen ratkaisun. Uudelleen pestynä kuituliinat kestävät monen vuoden ajan. Enää sinun ei tarvitse ostaa jatkuvasti uusia liinoja siivoukseen vaan Tiprella-kuituliinan voit pestä ja käyttää uudelleen. 

 

Hygieeninen ratkaisu

Tipprella- kuituliinat ovat myös erittäin hygieeninen ratkaisu. Kuituliinat irrottavat tehokkaasti lian ja bakteerit siirtämättä niitä pinnalta toiselle. Kuituliina on erittäin imukykyinen ja pinnat pysyvät kuvina ja näin ollen kuituliina ei kerää samalla tavoin bakteereja kuin tavallinen rätti, sillä liina pysyy käytössä kuivempana. 

 

Monikäyttöinen Tiprella-kuituliina

Tiprella- kuituliina sopii monenlaiseen siivoukseen ja hoitaa tehtävän kuin tehtävän. Tehokas Tiprella- kuituliina sopii niin pyyhkimiseen kuin kuivaamiseen. Tuote sopii tehokkaaseen käyttöön niin kotona, autotallissa, rakennustyömaalla kuin erityistä hygieniaa vaativissa kohteissa, kuten suurkeittiöissä ja sairaaloissa. Lisäksi Tiprella-kuituliinaa käyttäessäsi et tarvitse suurta määrää voimakkaita kemikaaleja. Kuituliinat toimivat tehokkaasti kuivana tai ainoastaan veteen kasteltuna. 

Kuituliinaa voidaan uudelleen käyttää tai sillä voidaan hoitaa siivous kertakäyttöisesti. Se on kevyt käsitellä ja nesteet on helppo puristaa. Lisäksi siivous onnistuu pelkkää kuituliinaa käyttäen, etkä tarvitse siivouksen tueksi useita kemikaaleja. 

 

Tiprella-kuituliinan käyttökohteita?

Keittiö

Kuituliina soveltuu loistavasti monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Keittiö on tutkitusti usein kodin likaisin kohde. Keittiössä käsillä olevat kuituliinat helpottavat arkea ja vähentävät talouspaperirullien määrää. Kuituliinalla puhdistat kätevästi kaikki keittiön pinnat pesualtaasta ruokailutasoihin. Voit hangata tiskialtaan ja tasot ilman naarmuuntumista murehtimatta. Kuituliina sopii mainiosti myös jääkaapin, lieden ja ruostumattomasta teräksestä valmistettujen laitteiden puhdistamiseen. Keittiöstä löytyvä siivousliina sisältää usein eniten bakteereja tiiviin käytön vuoksi. Imukykyinen kuituliina kuitenkin myös vähentää bakteereja ja estää niiden siirtymisen pinnoilta pinnoille, pysymällä kuivempana. Lukuisat ammattilaiset suosivatkin Tiprella- tuotteita. Imukykynsä ja hygieenisyytensä vuoksi se on monen ravintolan ja suurkeittiön suosikkituote. 

Toimisto

Työpäivän jälkeen voit vaivattomasti puhdistaa Tiprella-kuituliinalla toimistosi. Voit käyttää kuituliinaa pintojen pölyjen pyyhkimiseen, sormenjälkien poistamiseen, näyttöjen puhdistukseen ja erilaisten kosketuspintojen kuten näppäimistön ja hiiren puhdistamiseen. 

Autokorjaamo

Mikrokuituliinat soveltuvat loistavasti myös autojen parissa työskenteleville. Kuituliinat soveltuvat auton pintojen puhdistukseen niin sisä- kuin ulkopuolelta naarmuttamatta sitä. Myös ikkunoiden ja pölyjen poisto onnistuu kätevästi monikäyttöisellä liinalla. Tiprella-tuotteita löytyykin useasta autokorjaamosta ja tee se-itse henkilön autosta.

Ota yhteyttä

Perhe­yrityksemme on toiminut alalla jo yli 40 vuoden ajan, joten kokemusta ammatti­laisiltamme löytyy. Sen mitä lupaamme, me pidämme.

Kielokatu 92 28120 PORI

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää tuotteistamme. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.