Kuituliina kaikkiin tilanteisiin

Suosittu Tiprella-kuituliina sopii monenlaiseen kuivaukseen ja pyyhkimiseen niin kotona, autotallissa, rakennustyömaalla kuin tarkan hygieniatason kohteissa kuten sairaaloissa ja suurkeittiöissä.

Kuituliinan ominaisuuksiin ja käyttöikään on panostettu. Se imee itseensä nestettä 1500 % painoonsa nähden, joten se toimii tehokkaasti kuivaukseen. Lisäksi nukkaamattomana se sopii erinomaisesti niin pintojen kuin työvälineiden puhdistukseen.

Kuituliinaa voidaan käyttää kertakäyttöliinana tai sen voi pestä ja käyttää uudelleen. Kevyen painonsa ansiosta se on helposti käsiteltävä ja neste on helppo puristaa pois yhdellä kädellä.

Millaisen erän tarvitsette?

Meiltä löytyy!

Kuivausliina tulee tehtaallemme isoissa emorullissa, joista jalostamme teille sopivan tuotteen. Tuoteperheeseemme kuuluu 52 valmista tuotetta. Jos näistä tuotteista ei löydy teille sopivaa, voimme suunnitella teille yhteistyössä oman. Materiaaleista voitte valita eri hintaluokan ja mm. imutehon. välillä.

Valmistamme erät määrältään ja arkkikooltaan tarpeenne mukaan. Otamme vastaan niin kotitalouksien pienet kuin yritysten kuin julkisen sektorin isommat tilaukset. Soveltuu hyvin myös jälleenmyyntiin.

Toteutamme ekologisia ratkaisuja läpi yrityksemme:

  • kuivausliina on biohajoavaa viskoosia
  • kierrätämme kaiken pakkausmateriaalin
  • lajittelemme kaiken syntyvän jätteen

Nopeat toimitukset Porista koko Suomeen

Meiltä lähtee päivittäin toimituksia ympäri Suomen. Oletpa kotitalous, jälleenmyyjä tai yrittäjä, toimitamme nopeasti tarvitsemasi erän.

Ota yhteyttä, niin lasketaan yhdessä tarpeisiinne sopiva tarjous.

Ota yhteyttä

Perhe­yrityksemme on toiminut alalla jo yli 40 vuoden ajan, joten kokemusta ammatti­laisiltamme löytyy. Sen mitä lupaamme, me pidämme.

Kielokatu 92 28120 PORI

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää tuotteistamme. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.