Kuituliina kaikkiin tilanteisiin

Suosittu Tiprella-kuituliina sopii monenlaiseen kuivaukseen ja pyyhkimiseen niin kotona, autotallissa, rakennustyömaalla kuin tarkan hygieniatason kohteissa kuten sairaaloissa ja suurkeittiöissä.

Kuituliinan ominaisuuksiin ja käyttöikään on panostettu. Se imee itseensä nestettä 1500 % painoonsa nähden, joten se toimii tehokkaasti kuivaukseen. Lisäksi nukkaamattomana se sopii erinomaisesti niin pintojen kuin työvälineiden puhdistukseen.

Kuituliinaa voidaan käyttää kertakäyttöliinana tai sen voi pestä ja käyttää uudelleen. Kevyen painonsa ansiosta se on helposti käsiteltävä ja neste on helppo puristaa pois yhdellä kädellä.

Millaisen erän tarvitsette?

Meiltä löytyy!

Kuivausliina tulee tehtaallemme isoissa emorullissa, joista jalostamme teille sopivan tuotteen. Tuoteperheeseemme kuuluu 52 valmista tuotetta. Jos näistä tuotteista ei löydy teille sopivaa, voimme suunnitella teille yhteistyössä oman. Materiaaleista voitte valita eri hintaluokan ja mm. imutehon. välillä.

Valmistamme erät määrältään ja arkkikooltaan tarpeenne mukaan. Otamme vastaan niin kotitalouksien pienet kuin yritysten kuin julkisen sektorin isommat tilaukset. Soveltuu hyvin myös jälleenmyyntiin.

Toteutamme ekologisia ratkaisuja läpi yrityksemme:

  • kuivausliina on biohajoavaa viskoosia
  • kierrätämme kaiken pakkausmateriaalin
  • lajittelemme kaiken syntyvän jätteen

Nopeat toimitukset Porista koko Suomeen

Meiltä lähtee päivittäin toimituksia ympäri Suomen. Oletpa kotitalous, jälleenmyyjä tai yrittäjä, toimitamme nopeasti tarvitsemasi erän.

Ota yhteyttä, niin lasketaan yhdessä tarpeisiinne sopiva tarjous.

Keitä me olemme?

Olemme kuitukangasliinojen jalostamiseen erikoistunut perheyritys Porissa. Laajasta tuoteperheestämme löydät kattavasti 52 valmista tuotetta. Jos näistä valmiista tuotteistamme ei löydy tarpeitasi vastaavaa, voimme myös suunnitella yhteistyössä kanssanne juuri teille sopivan tuotteen.  

Ammattilaisemme ovat toimineet kuitukankaan parissa jo yli 40 vuoden ajan. Toimimme vastuullisesti ja ekologisesti koko tuotteen elinkaaren ajan.  Meiltä löydät laadukkaat kuituliinat lähes kaikkiin käyttötarkoituksiin niin kotiin kuin työpaikallesi. 

Tuotamme kuitukangasliinoja räätälöidysti asiakkaidemme tarpeisiin. Meiltä löydät Tiprella-kuituliinoja juuri haluamasi määrän ja haluamassasi koossa.

Ekologisuus on meille tärkeää ja ekologiset ratkaisut kulkevat mukana yrityksessämme läpi koko tuotteen elinkaaren ajan. Me kierrätämme kaiken pakkausmateriaalin ja huolehdimme jätteiden lajittelusta.

Lue lisää

Tuotantomme

Kuivausliina saapuu tehtaallemme suurissa emorullissa, joista jatkojalostamme juuri sinulle sopivan tuotteen. Meiltä löydät 52 valmista tuotetta tarpeisiisi. Voimme lisäksi suunnitella yhteystyössä teille räätälöidyn tuotteen, jonka materiaalit voitte valita laajasta valikoimastamme eri hintaluokan tai vaikkapa imutehon välillä.

Meiltä saat juuri sinulle sopivan tuotteen tarvitsemaanne määrää ja arkkikokoa vastaavasti. Valmistamme niin kotitalouksien, kuin yritysten ja julkisen sektorin tilauksia. Tuotteemme sopivat loistavasti myös jälleenmyyntiin.  

Toimitus

Toimitamme tehtaaltamme Porista nopeasti ympäri Suomen, oletpa sitten kotitalous, jälleenmyyjä tai yrittäjä. 

Kuitukangas soveltuu lukuisiin eri käyttötarkoituksiin. Meiltä saat laadukkaat kuituliinat juuri haluamasi kokoisena ja tarvitsemasi määrän. Kysy lisää kuitukankaan mahdollisuuksista tai pyydä suoraan tarjous. Autamme mielellämme sinua löytämään juuri sopivan tuotteen tarpeisiisi. Ota rohkeasti yhteyttä soittamalla, sähköpostitse, tai täyttämällä lomake ja jättämällä yhteystietosi. 

Laadukas kuitukangasliina

Pehmeällä ja nukkaamattomalla kuitukangasliinalla voit vaivattomasti siivota ja kuivattaa lähes minkä tahansa pinnan. Liinalla voit mopata lattiat tai pyyhkiä erilasia pintoja, pöytiä tasoja tai peilejä. Meiltä saat liinaa lähes minkä kokoisena tahansa, toiveittesi mukaan. Tiprella-kuitukangasliina on erittäin imukykyinen ja soveltuu näin erinomaisesti siivoukseen. Pehmeä ja nukkaamaton kangas soveltuu loistavasti myös auton tai veneen kiillottamiseen. Kangas kestää myös liottimia, joten voit vaivattomasti pyyhkiä esimerkiksi maalitahrat ja puhdistaa maalausvälineet maalauksen jälkeen. 

 

Mitä kuitukangas on?

Mikä tekee kuitukankaastamme niin tehokkaan puhdistajan? Kuitukankaamme on 100 % viskoosikuitua, joka on puukuidusta ja selluloosasta valmistettua biohajoavaa muuntokuitua. Puukuidun etuja ovat sen kestävyys, jäljitettävyys, uusiutuvuus ja biohajoavuus. Viskoosi on erittäin hengittävä materiaali ja täten erittäin hygieeninen.  Lisäksi viskoosikuituun tarvittavan selluloosan valmistus kuluttaa huomattavasti vähemmän vettä kuin esimerkiksi puuvillan kasvatus, mikä tekee tuotteesta hyvin ekologisen valinnan. 

Lukuisat ammattilaiset suosivat Tiprella-kuitukangasta. Imukykynsä ja hygieenisyytensä vuoksi se on monen ravintolan ja suurkeittiön suosikkituote. 

Tämä erinomaisesti siivoukseen, kuivaukseen, kiillotukseen, vahaukseen tai vaikkapa suodattamiseen sopiva kangas sitoo likaa, nesteitä ja bakteereja miljoonineen kuitujensa ansiosta. Tiprella-kuitukangasliinat sisältävät 100 % viskoosia ja imevät itseensä jopa 1700 % vettä painoonsa nähden. Se sopii loistavasti käytettäväksi niin ikkunoihin, wc-tiloihin kuin vaikkapa lattioihin. Lisäksi kangas kestää hyvin hankausta. Pehmeä kuitukangas sopii loistavasti siivoukseen ja kovien pintojen puhdistukseen. 

Lisäksi pehmeytensä, nukattomuutensa ja ohuen rakenteensa vuoksi kuitukangasliina soveltuu loistavasti myös esimerkiksi meikinpoistoon. Kangasliinan kanssa voit käyttää ihollesi sopivaa kosmetiikkaa tai pelkkää vettä. Tiprella- kuitukangasliinoilla säästät rahaa, sillä se kestää pidempään käytössä, kuin muut siivous kankaat. Lisäksi Tiprella- tuotteet ovat ympäristöystävällisiä ja puhdistuvat pelkällä vedellä, haitallisia kemikaaleja ei siis tarvita. 

Hygieeninen ratkaisu

Tipprella- kuituliinat ovat myös erittäin hygieeninen ratkaisu. Kuituliinat irrottavat tehokkaasti lian ja bakteerit siirtämättä niitä pinnalta toiselle. Kuituliina on erittäin imukykyinen ja pinnat pysyvät kuvina.  Näin ollen kuituliina ei kerää samalla tavoin bakteereja kuin tavallinen rätti, sen pysyessä käytössä kuivempana. 

 

Monikäyttöinen Tiprella-kuituliina

Tiprella- kuituliina sopii monenlaiseen siivoukseen ja hoitaa tehtävän kuin tehtävän. Tehokas Tiprella- kuituliina sopii niin pyyhkimiseen kuin kuivaamiseen. Tuote sopii tehokkaaseen käyttöön niin kotona, autotallissa, rakennustyömaalla kuin erityistä hygieniaa vaativissa kohteissa, kuten suurkeittiöissä ja sairaaloissa. Lisäksi Tiprella-kuituliinaa käyttäessäsi et tarvitse suurta määrää voimakkaita kemikaaleja. Kuituliinat toimivat tehokkaasti kuivana tai ainoastaan veteen kasteltuna. 

Kuituliinaa voidaan uudelleen käyttää tai sillä voidaan hoitaa siivous kertakäyttöisesti. Se on kevyt käsitellä ja nesteet on helppo puristaa. Lisäksi siivous onnistuu pelkkää kuituliinaa käyttäen, etkä tarvitse siivouksen tueksi useita kemikaaleja. 

 

Tiprella-kuituliinan käyttökohteita?

Keittiö

Kuituliina soveltuu loistavasti monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Keittiö on tutkitusti usein kodin likaisin kohde. Keittiössä käsillä olevat kuituliinat helpottavat arkea ja vähentävät talouspaperirullien määrää. Kuituliinalla puhdistat kätevästi kaikki keittiön pinnat pesualtaasta ruokailutasoihin. Voit hangata tiskialtaan ja tasot ilman naarmuuntumista murehtimatta. Kuituliina sopii mainiosti myös jääkaapin, lieden ja ruostumattomasta teräksestä valmistettujen laitteiden puhdistamiseen. Keittiöstä löytyvä siivousliina sisältää usein eniten bakteereja tiiviin käytön vuoksi. Imukykyinen kuituliina kuitenkin myös vähentää bakteereja ja estää niiden siirtymisen pinnoilta pinnoille, pysymällä kuivempana. Lukuisat ammattilaiset suosivatkin Tiprella- tuotteita. Imukykynsä ja hygieenisyytensä vuoksi se on monen ravintolan ja suurkeittiön suosikkituote. 

Toimisto

Työpäivän jälkeen voit vaivattomasti puhdistaa Tiprella-kuituliinalla toimistosi. Voit käyttää kuituliinaa pintojen pölyjen pyyhkimiseen, sormenjälkien poistamiseen, näyttöjen puhdistukseen ja erilaisten kosketuspintojen kuten näppäimistön ja hiiren puhdistamiseen. 

Autokorjaamo

Kuituliinat soveltuvat loistavasti myös autojen ja veneiden parissa työskenteleville. Kuituliinat soveltuvat auton pintojen puhdistukseen niin sisä- kuin ulkopuolelta naarmuttamatta sitä. Myös ikkunoiden ja pölyjen poisto onnistuu kätevästi monikäyttöisellä liinalla. Tiprella-tuotteita löytyykin useasta autokorjaamosta ja tee se-itse henkilön autosta.

 

Tehokas kuitukangasliina monipuoliseen käyttöön  

 

Tiprella-kuituliina jokaiseen käyttötarkoitukseen

Siivous voi useille olla pakkopullaa ja sen sujuvuuteen kannattaakin panostaa. Siivous on tehokasta ja nopeaa oikeilla siivousvälineillä.  Kysytty Tiprella-kuituliina sopii monipuolisesti tilanteeseen kuin tilanteeseen ja nyt voit tehdä hieman tilaa täpötäyteen siivouskaappiin. Missä tahansa siivoatkin, tällä kätevällä ja nukkaamattomalla kuituliinalla hoidat helposti kuivauksen ja pyyhkimisen niin kotonasi, autotallissa, rakennustyömaalla tai korkeaa hygieniaa vaativissa kohteissa, kuten ravintolassa tai sairaalassa. 

Kuituliina on ominaisuuksiltaan ja käyttöiältään loistava. Liinan imukyky on ylivertainen, sillä se kykenee imemään itseensä vettä jopa 15 kertaisesti oman painonsa nähden. Tämän vuoksi se on erinomainen apu kuivattamiseen. Tiprella-kuituliina on lisäksi kätevä mm. työvälineiden ja tasojen puhdistukseen, sen nukkaamattoman pinnan sekä pehmeytensä vuoksi. 

Kuituliina on kevyt ja helppo käsitellä, joten neste on vaivatonta puristaa vaikka yhdellä kädellä. Liina sopii käytettäväksi kertaluontoisesti, tai sen voi huuhtoa ja uudelleen käyttää. 

 

Miksi valita Tiprella- kuituliina?

Hygieeninen

Kuituliinamme on erittäin hengittävä ja hygieeninen verrattuna kestopyyheisiin ja soveltuu erityistä hygieniaa vaativiin kohteisiin. 

Helppokäyttöinen

Kuituliinamme ovat nukkaamattomia ja helppokäyttöisiä. Tavallinen siivousliina usein irrottaa lian ja levittää sen ympäriinsä, kun taas kuituliinan rakenne on suunniteltu siten että se nostaa lian itseensä ja ikään kuin kaapii lian pois levittämättä sitä ympäriinsä. 

Ekologinen

Kuituliina on erittäin ekologinen ratkaisu, sillä sitä käyttäessäsi sinun ei tarvitse lotrata erilaisten kemikaalien ja veden kanssa. Kuituliinan avuksi voidaan käyttää pesuainetta, mutta niistä ei useinkaan ole mitään hyötyä, sillä kuituliinat ovat tehokas puhdistaja ilmankin. Jos kuitenkin haluat käyttää pesuainetta, sitä ei tarvitse annostella yhtä paljon kuin tavallista liinaa käyttäessä. Pieni suihkaus pinnalle riittää kuituliinalle. 

Tuote on ympäristöystävällinen valinta, sillä viskoosiliina on täysin biohajoava. Tiprella-kuituliina on lisäksi todella pitkäikäinen, sillä sitä voit pestä ja uudelleen käyttää satoja kertoja. Lisäksi kierrätämme kaiken pakkausmateriaalin ja lajittelemme tuotannosta syntyvät jätteet

Taloudellinen

Juuri kuituliinan uudelleenkäyttömahdollisuus tekee siitä myös taloudellisen ratkaisun. Uudelleen pestynä kuituliinat kestävät monen vuoden ajan. Enää sinun ei tarvitse ostaa jatkuvasti uusia liinoja siivoukseen vaan Tiprella-kuituliinan voit pestä ja käyttää uudelleen. 

 

Käyttöohje

Tiprella-kuituliinalla voit puhdistaa hankalan ja pinttyneenkin lian. Nukkaamattoman pinnan ja suuren imukyvyn takia puhdistaminen onnistuu vaivattomasti. Voit ottaa käyttöösi päivittäin uuden liinan, jolloin vältät bakteerien ja epäpuhtauksien leviämisen erityistä hygieniaa vaativissa kohteissa. Voit käyttää liinaa sellaisenaan tai kastella sen vedellä tai pienellä määrällä pesuainetta. Liina sopii mainiosti kuivakseen sen tai pintojen ja työkalujen puhdistukseen. Hygieenisyytensä vuoksi voit käyttää sitä myös keittiössä tai ravintolassa. Puhdistusliina sopii myös pitkäaikaisempaan käyttöön. Pese ja kuivaa liina käytön jälkeen. 

 

Ekologinen valinta

Ekologisuus kulkee läpi koko tuotteen elinkaaren. 

Kuivausliina ympäristöystävällinen sillä se on valmistettu täysin biohajoavasta viskoosista. 

Kuituliinan voi pestä ja uudelleen käyttää, jolloin sen käyttöikä voi olla hyvinkin pitkä.   

Lisäksi huolehdimme jätteen ja pakkausmateriaalin käsittelystä, koko tuotteen elinkaaren ajan. Lajittelemme ja kierrätämme kaiken tuotannosta syntyneen jätteen. 

 

Toimitamme nopeasti ympäri Suomen

Valmistamme asiakkaan toivomuksen mukaan, juuri haluamanne määrän ja arkkikoon. Valmistamme tilauksia niin yrityksille, julkiselle sektorille kuin kotitalouksille. 

Meiltä löytyy 52 valmista tuotetta. Voimme lisäksi valmistaa yhdessä teidän kanssanne sopivan tuotteen mm. materiaaliltaan ja imukyvyltään juuri käyttötarkoituksiinne soveltuvaksi. 

Toimitamme nopeasti tehtaaltamme Porista jokaiseen Suomen kolkkaan

 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä, niin laskemme yhdessä teille sopiva tarjouksen. Olemme perheyritys Porista ja ammattilaisemme ovat toimineet alalla jo 40 vuoden ajan. Sen mitä lupaamme, me pidämme.

Ota yhteyttä

Perhe­yrityksemme on toiminut alalla jo yli 40 vuoden ajan, joten kokemusta ammatti­laisiltamme löytyy. Sen mitä lupaamme, me pidämme.

Kielokatu 92 28120 PORI

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää tuotteistamme. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.